Dobrej pokec   Lišanská šlapka   MSDN   VB na Microsoft.cz   NCHAT Nový design
   Portál  O firmě  Profil  Reference  Produkty  Odkazy  Diskuse  Tisková verze 



  Novinky e-mailem
Pokud chcete být informováni o změnách ,přihlašte se k odběru novinek!
  
  
  Nejčtenější články
 Seznam všech českých hubů abecedně. (32168)
 Seznam hubů nad 100 uživatelů (20883)
 Konfigurovatelné rozbalovací menu (17505)
 Jak na makra (14376)
 Rozbalovací menu v JavaScriptu (2.) (12712)
  Nejstahovanější soubory
 Action Meter (1846)
 Slovní Fotbal (777)
 IE Boss Guard (484)
 zdroják slovní fotbal (383)
 Folder Watcher (370)
  Anketa

  Nabídka portálu

 Adobe Premiere
    Jak se dá udělat
 Alternativní prohlížeče
    FireFox
 ASP
    Tipy a triky
 Direct Connect
    Huby
    Scripty pro HUB
    Tipy a triky CZDC++
 Game Maker
    Tipy a triky
 Hry
    Akční
    Logické
 HTML
    Scripting (VBS,JS)
    Tipy a triky
 Internet
    Užitečné triky
 Microsoft Office
    Tipy, triky, návody
    Užitečná makra
    VBA Tipy a triky
 MS SQL Server
    Nastavení
    Seriály
    Tipy a triky
 Multimedia
    Návody
 Oracle
    PL/SQL
 PHP
    Jak na to
    Tipy a triky
 Užitečné odkazy
    Grafické programy
    Programátorské
 Visual Basic
    DirectX
    Formuláře
    Jak se dá udělat ...
    Užitečné funkce
    Win32Api
    Zdroje
 Visual Basic .NET
    Užitečné funkce
 Vtípky
    Vtipy a anekdnoty
 Vypalování
    DVD Shrink
    Tipy a triky
 Windows
    Jak se dá ...
    Tipy a triky pro XP
    Triky pro IE


Nabídka portálu se při zobrazení článku přesouvá na konec pravého sloupce nabídek.

 Vtipem neublížíš 2.

Autor: administrator
Zdroj: 
Vytvořeno: 19.11.2004
Publikováno: 24.11.2004
Čtenářů: 3478
Unikátních: 3422


Pár dobrejch vtípků pro pobavení

Jde takhle chlap po ulici a vidí, jak jinej chlápek strašně zvrací. Tak k němu přijde, poplácá ho po zádech a povídá: “Máte pravdu, co byste se s tím sral.”

Slavnostně vyzdobený vánoční stromeček, všude uklizeno, z kuchyně se line vůně štědrovečerní večeře, zkrátka vánoční pohoda. Na stropě je přibitá skoba a na ní visí starší paní. Ve dveřích stojí manželský pár v tichém zděšení. Ticho přeruší manžel: 'Teda ta tvoje máma je ale formát, lepší vánoční dárek mi snad ani nemohla dát ...'

Prosím únosce mé tchýně, kteří mi poslali její ukazováček poštou, aby mi poslali další důkazy!!!

Blondýnka se zrzkou seděly v baru a koukaly na zprávy o šesté. Ukazovali reportáž o sebevrahovi, který stál na mostě a vyhrožoval, že skočí dolů. Blondýnka povídá: "Hele, vsaď se, že neskočí." "Dobře, o kilo. Já si myslím, že skočí." No, a chlápek skočil. Tak blondýnka vysolila kilo a zrzka říká: "Ne, to nejde, já si to nevezmu. Jsi přece moje kámoška." "Ber, sázka je sázka." "Hele, musím se ti přiznat, že jsem tohle už viděla ve zprávách v pět, takže si nemůžu vzít výhru." "Já to taky viděla už v pět, ale nikdy bych si nemyslela, že skočí znovu."

Sedí sedlák u řeky,dojí krávu a ona přitom pije vodu.Jdou okolo dva policajti a jeden druhýmu povídá:"Ty vole,to je dobrý,to musíme taky udělat!". Policajti se seberou,koupí krávu a přivedou jí k řece.Jeden jí drží hlavu ve vodě a druhý tahá za cecky,ale nic.Tak povídá:"zkus tu hlavu hloubš".Potopí jí hlavu víc a kráva se posere.Druhý:"Ty vole, moc hluboko!Nasála bahno!"

Studentka medicíny slečna Nováková předvádí na maketě porod kleštěmi. Profesor ji chvíli pozoruje a povídá: " Výborně! Teď ještě třískněte otce po hlavě a vyvraždila jste komplet celou rodinu!! "

Víte, jaký je rozdíl mezi ženatým a svobodným chlapem? Svobodný přijde večer domů, koukne do lednice a jde si lehnout do postele. Ženatý přijde večer domů, koukne do postele a jde vyžrat lednici.

Jdu takhle na operaci, na urologickou operaci. Zřízenec mě tedy důkladně vyholí, přiveze mně na sál. Kolem se připravuje personál, po chvíli ke mně přijde doktor s pěknou sestřičkou a říká :"Tak sestřičko, upravte polohu penisu ..... hmmm, ano, ano, správně .........a teď i pacientovi".

Dobre vybavená mladice se rozhodla, že prijde rychle a snadno k penezum. Našla si triasedmdesátiletého zazobaného dedka, a tešila se, že ho hned pri první noci usouloží k smrti. Pres velký vekový rozdíl probehl svatební obrad naprosto hladce. O první svatební noci deva ulehla nahá na lužko a cekala na manžela, který si doprával koupel. Když se objevil ve dverích ložnice, mel akorát prezervativ na svém triceticentimetrovém údu a v rukou pár špuntu do uší a kolícek na nose. Dívka, celkem vydešená, se ptala: "K cemu tu špunty a ten kolícek?" Starík odpovedel: "Jsou dve veci, které k smrti nesnáším: Jecící ženská a smrad ze spálené gumy."

JEJI DENICEK
V sobotu vecer se choval podivne. Chteli jsme si jit nekam sednout. Byl nastvany. Mozna kvuli tomu, ze jsem byla s kamaradkou cely den po nakupech a prisla jsem pozde. Skoro jsme nepromluvili, tak jsem zkusila navrhnout jit nekam jinam. Neprotestoval, ale presto porad mlcel a byl duchem nepritomny. Kdyz jsem se zeptala, co se deje, rekl jen: "Nic". Ptala jsem se ho, jestli je nastvany kvuli mne. Ale odpovedel, ze to nema se mnou nic spolecneho a ze si nemam delat starosti. Kdyz uz jsme jeli domu, rekla jsem mu, ze ho miluji, ale nevenoval tomu pozornost. Jednoduse nechapu, proc mi nerekl: "Taky Te miluji". Kdyz jsme dosli domu, citila jsem, ze jsem ho ztratila a ze uz se mnou nechce nic mit. Jen nepritomne sedel a koukal do prazdna. Pak jsem si sla lehnout. Prisel o 10 minut pozdeji a k memu prekvapeni zareagoval na me neznosti. Pak jsme se milovali. Avsak stale jsem mela pocit, ze je svymi myslenkami daleko ode mne. To bylo na mne prilis, tak jsem se rozhodla, ze si otevrene promluvime, ale on jiz spal. Nez jsem usnula, tak jsem plakala. Nevim, jak to pujde dal. Jsem si skoro jista, ze ma jinou. Pak muj zivot nema skoro zadny smysl.

JEHO DENICEK
Sparta sice prohrala, ale vecer jsme si prima zasukali.




Příspěvky ke článku:



© Swit.cz, Marek Kočí 2003